Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/bedelsftp/domains/bedels.org/public_html/classes/Db.class.php on line 26

Categorieën

Helpdesk

Heeft u vragen? Stuur een bericht

Ervaringen

Ik zocht een zilveren bedel voor de
verjaardag van mijn nichtje. Precies
gevonden wat ik zocht en de volgende
dag lag het cadeautje al op mijn
deurmat. Ik kom snel terug!
Emma, Gemert
Ik was blij verrast door de goede
verpakking en het cadeautje dat
erbij zat. Bedankt!
Mevrouw Steenbergen,
Bergen op Zoom
Ik heb nu drie keer bedels besteld bij
Bedels.org. Zoveel leuke sieraden en
bedels, ik kan het iedereen aanraden.
Er zijn vaak nieuwe produkten dus ik
heb hem maar bij mijn favorieten gezet!
Yasmina, Amsterdam

Algemene voorwaarden

1. Algemeen
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Bedels.org en op alle (afnemers van producten van Bedels.org) gesloten overeenkomsten.
1.2 Tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen is de toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden uitgesloten.
1.3 Identiteit

Bedels.org is onderdeel van:
Centillion VOF
Haarlemmerweg 10 A
1014 BE Amsterdam

KVK: 01165116
BTW-identificatienummer: NL821394071B01
2. Bestellen & totstandkomen overeenkomst
2.1 Alle uitingen van Bedels.org op de website gelden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod.
2.2 Bestellingen kunnen via de website Bedels.org (http://www.Bedels.org) worden geplaatst.
2.3 Bedels.org behoudt zich het recht voor bestellingen onder een minimum bestelbedrag te weigeren dan wel voor deze bestellingen een toeslag te rekenen.
2.4 Indien acceptatie van een bestelling van een bepaald artikel om welke reden dan ook niet mogelijk blijkt te zijn, zal Bedels.org in overleg met de afnemer trachten een qua prijs en kwaliteit vergelijkbaar artikel te leveren. De bestelling zal na overeenstemming in aangepaste vorm worden geaccepteerd.
2.5 De overeenkomst komt tot stand op het moment dat Bedels.org de bestelling heeft geaccepteerd.
3. Prijzen
3.1 De prijzen op de websites van Bedels.org zijn de actuele prijzen inclusief BTW.
3.2 Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen, is Bedels.org bevoegd de prijzen en de verdere voorwaarden te wijzigen.
3.3 Alle verzendkosten zijn inclusief kosten van verpakking en vervoer tenzij anders vermeld staat. Per bestelling wordt, afhankelijk van de wijze van betaling, eenmalig een op de websites vermelde bijdrage in de verzendkosten in rekening gebracht. .
4. Levering
4.1 Bedels.org bepaalt de wijze van vervoer en de vervoerder. Indien de afnemer bijzondere vervoerswensen heeft, komen de extra kosten voor zijn rekening. Alle bestellingen worden op het opgegeven afhaalpunt of straatadres van de afnemer afgeleverd.
4.2 Bedels.org levert de bestelling met bekwame spoed af. Bij vertraging in de aflevering van de hele bestelling of een deel daarvan verzendt Bedels.org uiterlijk binnen drie weken na de acceptatie van de bestelling een bericht.
4.3 Bedels.org behoudt zich het recht voor de bestelling in gedeelten af te leveren. Aan deelleveringen of nalevering zijn geen extra kosten verbonden.
4.4 Ondanks alle zorgvuldigheid die wij bij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. De afnemer is gehouden dit binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen te melden, dan wordt de levering eventueel op kosten van Bedels.org aangevuld of opnieuw gedaan.
5. Betaling
5.1 Betaling geschiedt per iDeal of PayPal. In overleg tussen afnemer en Bedels.org kan een andere wijze van betaling worden afgesproken.
6. Eigendomsvoorbehoud
6.1 Afgeleverde artikelen blijven eigendom van Bedels.org, totdat aan alle (betalings) verplichtingen is voldaan. Dit geldt voor alle verplichtingen waarvoor de wet het maken van een eigendomsvoorbehoud toelaat.
7. Retourrecht
7.1 De afnemer heeft het recht door Bedels.org geleverde artikelen binnen tien werkdagen na ontvangst te retourneren in originele verpakking, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur. Opgave van reden is niet noodzakelijk.
7.2 Indien de artikelen ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet Bedels.org de betaalde prijs, met uitzondering van de verzendkosten, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na retourontvangst van de artikelen.
7.3 Wanneer de door Bedels.org afgeleverde artikelen niet binnen de "zichttermijn" van artikel 7.1 zijn teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.
8. Persoonsgegevens
8.1 Persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van Bedels.org opgeslagen om de bestellingen te verwerken en zullen niet aan derden verstrekt worden.
9. Aansprakelijkheid
9.1 De aansprakelijkheid van Bedels.org met betrekking tot de verkoop en levering van artikelen is uitdrukkelijk beperkt tot de onder artikel 8 geregelde garantie.
9.2 Bedels.org is niet aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten op de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten.
9.3 Voor het overige is iedere aansprakelijkheid van Bedels.org beperkt tot het daadwerkelijk betaalde bedrag van de terzake verzonden factuur.
10. Informatievoorziening
10.1 De afnemer is zelf verantwoordelijk voor doorlezen en het desgewenst uitprinten of opslaan van de voorwaarden.
Alle prijzen zijn inclusief btw.